Services

Ydelser

/Det kan jeg

Sproget er min krykke og min løftestang, og jeg kan skrive både præcist og uddybende. Jeg kan snedkerere en rubrik eller en besked, så den rammer, hvor den skal. Og jeg kan gøre det, så det står klart og til tiden. Jeg kan arbejde på alle platforme og er knivskarp til alt digitalt. Jeg kan lave grafik og små videoer til web og SoMe.

Jeg er hurtig, når jeg tænker. Jeg er hurtig, når jeg taler. Jeg er hurtig til at danne mig et overblik og tilpasse mig, når omstændighederne ændres. Jeg er hurtig, men ikke for hurtig. Med min erfaring står jeg solidt, og jeg forstår målgrupper og at tilpasse budskabet, så det passer til medie og format.

FORMIDLING

Jeg kan skrive alt fra nyheder til longreads. Jeg researcher, dobbelttjekker, polerer og leger gerne med sproget imens. Jeg fanger målgruppen og kan skrive – mere eller mindre – alt, både til Cavling og Twitter.

REDIGERING

Jeg ser hurtigt, hvor essensen af indholdet er, og hvor fedtet skal trimmes, og hvor der skal en ekstra detalje på, så læseren får det bedst mulige produkt. Forskellige målgrupper har behov for forskellige tilpasninger, og det har jeg øje for.

WEB & SOME

Jeg drifter og vedligeholder websites og er hjemmevant i forskellige CMS’er. Jeg har blik for det visuelle og laver inddragende SoMe-posts, der præsenteres lækkert og på de rigtige tidspunkter.